دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

عصبانیت صهیونیست‌ها از مراسم بزرگداشت سردار سلیمانی در مساجد انگلیس

رسانه‌های رژیم موقت صهیونیستی روز شنبه گزارش کردند که دستکم ۶ مسجد در انگلیس در سالگرد شهادت قاسم سلیمانی، مجالس بزرگداشت برپا کردند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۹ - ۲۴ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 14
کد خبر: ۱۶۸۳۱۰

به گزارش راهبرد معاصر روزنامه «جروزالم پست» به نقل از وبگاه «جوئیش کرانیکل» نوشت، در برخی مساجد مراسم ویژه‌ای با حضور مسلمانان از جمله دانش آموزان در تجلیل از قاسم سلیمانی برگزار شد. این مساجد در شهرهای «لندن»، «لوتون»، «بیرمنگام» و «منچستر» بودند که این مراسم را برگزار کردند.

سه سال پیش، آمریکا در اقدامی تروریستی سردار قاسم سلیمانی را در حالی که به دعوت رسمی نخست وزیر وقت به عراق سفر کرده بود پس از خروج از فرودگاه، طی عملیاتی ترور کرد. ایران با تروریستی دانستن این عملیات آمریکایی‌ها، تاکید دارد که انتقام این جنایت آمریکایی ها را خواهد گرفت.

به تازگی، «تامیر هایمان» رئیس رکن سابق اطلاعات ارتش رژیم صهیونیستی فاش کرد که تل آویو، آمریکا را متقاعد کرده بود که سردار «قاسم سلیمانی» فرمانده فقید سپاه قدس «تهدیدی فوری» برای نظامیان آمریکایی به شمار می آمده است.

تامیر هایمان گفت: «پس از آنکه گروههای نظامی سلیمانی به شکست داعش کمک کردند، آمریکا بر سر راه او ایستاده بود چون می خواست خاورمیانه را کنترل کند بنابراین، تمرکز وی از داعش به حضور آمریکا در منطقه تغییر کرد.»

رئیس سابق رکن اطلاعات ارتش رژیم صهیونیستی در ادامه مصاحبه خود اذعان کرد که سردار سلیمانی «بی نظیر» بوده و توانایی گسترده ای در فرماندهی و رهبری داشته است.

تامیر هایمان اضافه کرد: «وی می توانست بر روی تپه ای در سوریه بایستد و به نیروهای خود اشاره کند که چگونه راهبردی را که چند ساعت پیش طراحی و تایید آن را از رهبری ایران گرفته، به پیش ببرد.»/فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار